この時期、ラトビアのどこの街でもいちご、いちご、いちご!
1キロ5ユーロ位です。
目玉焼きのしたは、フレッシュなトマトだけの、トマト丼。
池田さんは何故かトムヤムクンスープ。
リーゴの祭りの屋台、日本の祭りとそっくりだけど、やっぱり肉っぽいですね~
この時期、ラトビアのどこの街でもいちご、いちご、いちご!
1キロ5ユーロ位です。
目玉焼きのしたは、フレッシュなトマトだけの、トマト丼。
池田さんは何故かトムヤムクンスープ。
リーゴの祭りの屋台、日本の祭りとそっくりだけど、やっぱり肉っぽいですね~
Warning: Undefined variable $time_since in /home/xs697964/wachi.co.jp/public_html/blog.wachi.co.jp/wp-content/themes/wachiforest/single.php on line 34
This entry was posted on 金曜日, 6月 24th, 2016 at 6:21 PM and is filed under 未分類. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.
池田あきこのアトリエ日記 Lisenced by Wachifield
Entries (RSS) and Comments (RSS).